diy, szépség, trend

4+1 esküvői trend 2017-re

A tavalyi év abszolút favoritjai a nude/púderes árnyalatok, a pucér torták, és a cukorvirágok voltak. Imádtam! A vízfestett, kézi rajzos, kalligraifikus stílus már évek óta hódít az esküvőkre specializálódott művészek és házasulandók körében, 2016-ban jól megfigyelhetően teret nyertek a botanikus illusztrációk mellett a játékos portrék, kedves motívumok, személyességek is.

A lehetőségek tárháza azonban továbbra is kimeríthetetlen, úgyhogy lássuk csak mit rejteget számunkra 2017!

Esküvői logo

Az esküvői meghívó részletei a legtöbb esetben az egész dekorációról árulkodnak. Egy szépen kialakított esküvői logoval emelkedett hangulatot varázsolhatunk, és a pár neveinek kezdőbetűiből készült motívum nagyon praktikus is tud lenni. Ügyesen elkészítve utalhat a pár szétválaszthatatlanságára, bele lehet vinni személyes jellemzőinket, kedves utalásokat. Amikor az alap elképzelés és a grafika is megszületett, rengeteg módon használhatjuk: Akár szalvétára nyomtatva, akár a menükártyán, a köszönőajándékon, boroscímkén, hűtőmágnesként, vagy üvegbe gravírozva. Tényleg csak a fantáziánk szabhat határt.

Greenery

A Pantone az idén is kitalálta nekünk az év színét, 2017 esetében ez nem más, mint a Greenery. Végre! Tavaly a Rose gold & Serenity bűvöletben éltem, nagyon szerettem dolgozni ezekkel az árnyalatokkal. Idő közben elkezdtem rengeteget rajzolni, főleg növényeket. Éppen egy fűszernövény koszorún munkálkodtam, amikor eljutott hozzám a hír az idei szín trendekről. Gyorsan szemügyre vettem, és megint szerelmes lettem. A folyamatosan duzzadó Greenery inspirációimat itt tudjátok megnézni.

Üveg + geometria

Istagramos kalandozásim során bukkantam rá Alicia Veneditti Smith-re, aki különféle üveg kereteket komponál szárított vagy élő növényeknek. Némelyikük falra helyezhető, inga szerű, némelyik kaspóra emlékeztet, akár plafonról is be lehet lógatni őket. Növénykékkel, vagy csak magában is jól mutat, ahogy a fény megtörik egy-egy üvegfelületen. Alicia munkáit itt tudjátok jobban szemügyre venni: @aliciaann.glassworks

Hajfonat

Ha már a természetesség az idei év No. 1. trendje, akkor dobjuk messzire a milliónyi hajtűt, a hektoliter hajlakkot, és nevezzünk be Petrához egy gyönyörű hajfonatra! Akár menyasszony vagy akár nem, a bohém fonatok egészen biztosan hercegnővé varázsolnak. Kényelmes és tartós viselet, na meg persze szuperszép.

+1        Letisztultság

A világraszóló lakodalmak nem mindig az ember méretű bomló virágköltemények miatt lesznek emlékezetesek. Mielőtt bármilyen koncepció kidolgozásába belekezdenél, mérlegelj, hogy mi az ami pont elég, és mi az, ami már sok lehet. A minimalizmus ismét divatba jött, a letisztultság és a természetesség a hozzánk forduló menyasszonyok körében alapvető igény lett. Az esküvőtök rólatok szóljon, közvetítse mindazt amik Ti vagytok, együtt, szerelemben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük