Szolgáltatások

Jobban mondva néhány közülük...

amavi_logo

Esküvői logo

Egyedi esküvői logo megtervezését úgy, ahogyan Ti elképzeltétek. A megrendelést követően egy személyes találkozó keretein belül megbeszéljük az elképzeléseiteket, mi pedig elkészítjük és átadjuk nektek a hozzátok illő esküvői logotokat. Ilyen csak nektek lesz, minden terv teljesen egyedileg készül.

neroli

"NEROLI" csomag

Tartalmazza: esküvői logo, meghívó, save the date, menükártya vagy
asztalszám és ültetőkártya tervezését. Majdnem mindent átfogó esküvői arculat a tökéletesség jegyében. Ha biztosra szeretnétek menni, ez a csomag pont nektek való. Tartalmaz minden olyan kiegészítőt ami elengedhetetlen, és megadja azt az egység-érzést, amire minden pár vágyik. Személyes találkozó alkalmával kitaláljuk mi az, aminek örülnétek, mi pedig teljesen rátok szabjuk az egészet.

palma

"PÁLMA" csomag

Esküvői meghívó tervezése. Személyes találkozónk során megbeszéljük milyennek képzeltétek el az esküvőt, és kialakítjuk az alap arculatot, amit aztán a meghívón és a többi dekorációs elemen is viszont láthattok majd. Nyomdai eljárást és papírt választunk, majd próbanyomatot készítünk.

oliva

"OLIVA" csomag

Tartalmazza: Esküvői logo, meghívó, save the date, menükártya és/vagy
asztalszám, ültetőkártya valamint ültetőtabló tervezését. Az apró részletek kidolgozása mindig izgalmas feladat. Gyertek el hozzánk, meséljétek el miről álmodoztok, mi pedig megtervezzük őket úgy, ahogy elképzeltétek. A tervekről minden esetben próbanyomat is készül, hogy mindenkit megkíméljünk az esetleges kellemetlen meglepetésektől, és hogy teljesebb képet kapjatok az összhatásról.

bergamot

"BERGAMOT" csomag

Tartalmazza: Esküvői logo és meghívó tervezését, 10 db logozott matricával és “Save the Date” tervvel. A Bergamot csomagban személyes találkozó után megtervezzük a logotokat, ami az alaphangulatot fogja megadni, ezután készül el a Save the Date kártya hozzá passzoló grafikai megoldásokkal, hogy aztán a meghívóval feltehessük a pontot az i-i-igen, az i-re.

mandula

"MANDULA" csomag

Egy csomag mind felett! Tartalmazza: Az „Oliva” csomag tartalmán felül: köszönőkártyák, kísérőkártyák megtervezését, torta topper megtervezését, esküvői rendszám és insta/facebook képkeret megtervezését, meg ami még eszetekbe jut.) A Mandula csomag tökéletesen személyre szabható, és akár 15 különféle dolgot is kérhettek tőlünk. Amióta az ötletek úgy ömlenek ránk, mintha dézsából öntenék, erre szükség is van, mi pedig személyes találkozókkal, próbanyomatokkal és egyedi megoldásokkal felvértezve álljuk a designcunamit.