ÁRAJÁNLAT, MEGRENDELÉS, SZERZŐDÉSKÖTÉS

Az oldalon található termékek közül válaszd ki a megfelelőt, majd add le rendelésedet webshopunkban!
Válaszlevelünkben minden szükséges információt megadunk a termék készítésének fázisait, fizetési és átvételi feltételeket és elküldjük a megrendelőlapot. Készleten lévő termékek esetén 48 órán belül visszaigazolást küldünk a rendelés beérkeztéről, és postázzuk a terméket a megadott címre.

Grafikai anyagok esetében: Amennyiben az ajánlatot és az ÁSZF-ben foglaltakat elfogadjátok, a megrendelőlapot kitöltve, valamint a rendelés tárgyának pontos ismertetésével (szöveg, színvilág, egyéb elképzelések) megkezdődik a termék előállítása.

ESKÜVŐI MEGHÍVÓ TERVEZÉSE
Az esküvői meghívók minden esetben egyedileg készülnek el, tervezési és egyéb aktuális díjaink a weboldalon megtalálhatók, melyeket kapcsolatfelvételkor szintén elküldünk, már a pontos rendelési mennyiségre kalkulálva.

A tervvel kapcsolatos egyéb tudnivalók:
• a megrendeléstől számított minimum 4, maximum 10 munkanapon belül készítjük el és .pdf formátumban elküldjük ellenőrzésre.
• a tervet a párral egyeztetett stílusban készítjük el, figyelemmel a megrendelésetekben megadott instrukciókra. Fontos, hogy minden számotokra lényeges pontot részletesen megírjatok. A meghívók/logok és más esküvői kiegészítők egyedileg készülnek, ezért számunkra minden olyan információ fontos, ami a készítendő meghívó küllemét illeti. Az első terv leadása után 1 db ingyenes módosítási kéréssel élhet a megrendelő.

JAVÍTÁSOK, VÁLTOZTATÁSOK KÉRÉSE

Az esküvői meghívó digitális tervének megtekintése után kérjük, írjátok meg a javítási, korrekciós kéréseiteket. A kérések beérkezése után 2 munkanapon belül küldjük a végleges tervet elfogadásra.

A javítással kapcsolatos egyéb tudnivalók:

 • a tervezés árát úgy kalkuláltuk, hogy a folyamat egyetlen módosítási fázist tartalmaz, mely kiterjedhet a grafikára is és a szövegre is, ha egy időpontban kerül közlésre a kérés.
 • abban az esetben, ha a korrigált/módosított terv megtekintését követően meggondoljátok magatokat és másik grafikát kértek, az egyszeri tervezési díjat felszámítjuk és annak megfizetését követően kezdődhet csak el a második terv készítése.
 • abban az esetben, ha az első terv megtekintését követően meggondoljátok magatokat és nem kéritek a meghívó további javítását és nyomtatását, az egyszeri tervezési díjat felszámítjuk és annak megfizetését kérjük.
 • ha az első terv megtekintését követően az eredeti tervtől eltérő elrendezést, színt, betűtípust, – tehát minden olyan részletet, ami a design-t érinti – kértek, akkor az áttervezésnek számít, de ha első körös módosítási fázisban jelzitek ezt, nem számítunk fel rá újratervezési árat.
 • ha második körös áttervezésre kerülne sor, de a megrendelő konkrét kéréseinek eredménye nem nyeri el a tetszését és további módosításokat kér, azt minden további fordulóban áttervezési fázisként számítjuk fel.

A felsorolt esetek akkor érvényesek, ha az első terv korrekcióját követő bármilyen további korrektúra vagy új terv készítése, nem a mi elégtelen teljesítésünkre vezethető vissza. Amennyiben az általunk készített terv nem felel meg a megrendelésetekben leírtaknak, a szükséges javítási fázisokat térítésmentesen elvégezzük.

A TERVEZÉS ÁRA

A tervezési folyamat és az egyszeri korrektúra forduló alapdíja 12000 Ft, amely összeg tartalmazza 1 további esküvői kiegészítő (ültetőkártya, köszönőkártya, vagy RSVP) későbbiekben történő tervezési díját is, ha az ugyanazzal a designnal készül, mint az esküvői meghívó.

További javítási és áttervezési díjak az első korrektúra kör után:

 • a második szövegjavítási fázist követő minden további korrektúra forduló díja 2000 Ft
 • a második terv megtekintését követő új, azaz harmadik terv készítése 12000 Ft
 • a második terv megtekintését követő minden további áttervezési fázis készítse 3800 Ft

Meghívóink és egyéb kiegészítőink az általános szakmai elvárásoknak megfelelő és minden más szempontból is magas minőségben készülnek egyedileg.

Lehetőség van egyedi, névre szóló meghívók készítésére is, ebben az esetben technikai felárat számítunk fel. A névre szóló meghívók elkészítésének technikai felára:

 • százötven névig: 6000 Ft

Nyomdába adás előtt az anyagokat javasoljuk alaposan átnézni!

A kapott szövegeket nem korrektúrázzuk, a ti felelősségetek pontosan leadni az anyagokat.

Amennyiben a jóváhagyott anyagban bármilyen hiba marad a jóváhagyást és a nyomtatás megrendelését követően, az a megrendelő felelőssége, az új meghívók gyártásának költsége a megrendelőt terheli.

PRÓBANYOMTATÁS MEGRENDELÉSE

Érdemes a meghívók nyomtatása előtt próbanyomásra küldeni a megrendelt termékeket, mert a különböző grafikák másképpen mutatnak képernyőn, mint nyomtatásban. Ha biztosak szeretnétek lenni abban, hogy a megrendelt meghívók nyomtatásban is tökéletesen fognak mutatni, akkor javasoljuk a próbanyomtatást.

Próbanyomtatás ára: 3800 Ft

A próbanyomtatás eredményeképp a megrendelt meghívók tökéletes mását fogjátok megkapni.

A próbanyomatot lehetőség van megtekinteni műhelyünkben, vagy postázzuk is, előre egyeztetett módon.

A különleges eljárásokkal készült meghívókat (pl. Lézervágás, forma lakkozás, stancolás, stb.) minden esetben próbanyomásra küldjük, árát felszámítjuk. Ha ezt kifejezetten nem szeretnétek, akkor írásban jelezzétek!

A próbanyomtatás és/vagy makettkészítés egy komplex szolgáltatáscsomag, amely tartalmazza a nyomtatandó anyag ívre szerkesztését és nyomdai előkészítését, a nyomtatást illetve a makett példány(ok) gyártását, az elkészült próbanyomatok ellenőrzését és az ügyfélnek történő átadását, valamint az ehhez kapcsolódó konzultációt.

A próbanyomtatás és/vagy makettkészítés opcionális lehetőség, annak elmaradása esetén az ebből eredő esetleges problémákért felelősséget nem vállalunk.

Nyomtatásra vonatkozó jóváhagyásotokkal egyidejűleg a teljes tervezési díjat valamint a nyomtatási költség ~50%-át (előleg) átutalását kérjük. Az összeg számlánkon történő jóváírását visszajelezzük és azzal egyidejűleg a nyomtatást megkezdjük.

NYOMTATÁSI ÉS ÁTADÁSI HATÁRIDŐK

A nyomdába adást követő két napon belül tájékoztatunk benneteket a meghívó elkészülésének várható időpontjáról és egyeztetjük az átadás egyéb paramétereit.

Az elkészült meghívókat munkanapokon, előzetes egyeztetés alapján, válaszott időpontban a műhelyünkben vehetitek át.

A meghívók/egyéb kiegészítők elkészülésének határidejét a meghívó típúsának, példányszámának, készítési fázisainak bonyolultságtól függően tudjuk megmondani.

 • a megrendelt meghívó típusától és példányszámától függően a gyártási idő semmiképpen nem lehet kevesebb, mint 7 munkanap, a tényleges gyártási időről figyelembe véve egyéb tényezőket (pl. Közelgő ünnepnapok, hétvégék, stb.) minden esetben pontos tájékoztatást adunk.

Sürgős megrendelést sürgősségi felár felszámításával tudunk vállalni, ez esetben prioritást adunk az előállításnak, de még így is szükséges a gyártási idő egyeztetése. Figyelembe véve az adott meghívó típusát és példányszámát, valamint a kívánt átadási határidőt, fenntartjuk a jogot, hogy a paraméterek pontos ismeretében, a sürgősségi gyártás átfutási idejét módosítsuk.

7 napon belüli sürgősségi gyártás díja 8000 Ft

3 napon belüli sürgősségi gyártás díja 12 000 Ft

Elsődleges prioritású, azonnali sürgősségi gyártás díja 20 000 Ft

HIBÁS VAGY SÉRÜLT MEGHÍVÓK CSERÉJE, JAVÍTÁSA

Személyes átvétel esetén meggyőződhettek a termékek minőségéről és állapotáról. A termékek átvételével és a fennmaradó összeg kiegyenlítésével, a megrendelő elfogadottnak tekinti a teljesítést, ez esetben utólagos reklamációt már nem áll módunkban elfogadni. Postai átvétel esetén mindent elkövetünk, hogy a csomagolás és így a meghívók ne sérüljenek, ezért a gondatlan postai szállításból eredő sérülésekre nem tudunk felelősséget vállalni.

A fogyasztó nem érvényesíthet szavatossági (illetve jótállási) igényt, ha

 • a hibát a szerződéskötés időpontjában ismerte, vagy azt ismernie kellett, illetve
 • a hiba az általa adott anyag hibájára vezethető vissza, feltéve, hogy a kötelezett az anyag alkalmatlanságára figyelmeztette.

Bármely egyéb reklamáció esetén irányadó az 1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről illetve a megrendelővel történő egyeztetés szerint járunk el.

Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy a weblapon feltüntetett árak

 • irányárak (min 30 db-os megrendelés esetén az általunk megadott alapanyagra történő nyomtatás esetén érvényesek),
 • számlát a valós tevékenységről: esküvői meghívó grafikai tervezése és esküvői meghívó nyomtatása tárgyban tudunk kibocsátani.
 • Alanyi adómentes árak, 0% áfatartalommal.

Az elkészült grafikákkal kapcsolatban:

 • a feltüntetett tervezési díjak kizárólag a nálunk történő gyártás esetén érvényesek
 • csak grafikai tervezést és az elkészült fájlok átadását tartalmazó megbízást nem vállalunk
 • a feltüntetett tervezési díjak kizárólag a gyártás erejéig érvényesek és további felhasználási jogot nem tartalmaznak
 • maguk a tervek a tervező szellemi tulajdonát képezik, azok bármilyen további felhasználását az árak nem tartalmazzák
 • a tervezés során keletkező összes digitális fájl és szerkeszthető, nyitott állomány a tervező tulajdonát képezik, azok átadása nem lehetséges

ESKÜVŐNAPLÓ és más PRINT termékek esetében:

A megrendelésről e-mailben automata visszaigazolást küldünk. A visszaigazolásban az általad választott fizetési mód szerint tudod kifizetni a terméket. Postázás minden esetben csak az összeg beérkezése után lehetséges. Személyes átvételre nincs lehetőség.
A rendeléseket 48 órán belül van lehetőség díjmentesen lemondani e-mailben, telefonon vagy a felhasználói fiókba belépve. Fizetés után és 48 órán túl visszamondott rendelés esetén a vételár tranzakciós díjakkal csökkentett része kerül visszautalásra.

ADATVÉDELEM

Az együttműködés során tudomásunkra jutott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére azokat nem adjuk ki.

Megrendelésetekkel hozzájárultok, hogy kizárólag a saját termékeinkről és szolgáltatásainkról szóló hírlevéllista adatbázisába az adataitokat felvegyük és később hírlevelek küldésének céljából azt felhasználjuk – a listáról bármikor leiratkozhattok. Hozzájárultok továbbá, hogy az elkészült meghívókat és egyéb kiegészítőket referenciaként felhasználjuk.

Megrendelésetekkel a fenti Általános Szerződési Feltételeket elfogadjátok és magatokra nézve azt kötelező érvényűnek tekintitek.

Az amavi.hu weboldal és webshop Havasi Bettina Egyéni Vállalkozó tulajdonában áll, a termékek saját szellemi termékei, az azokkal való visszaélés jogi következményeket von maga után.

Cégadatok: Havasi Bettina EV

Székhely: 2627 Zebegény, Nap hegy 28.

Adószám: 67175679-1-33

Műhely: Budapest, Üllői u. 32.