Barion Pixel

Egyedi esküvői meghívó

Egyedi esküvői meghívó

Különleges esküvői meghívót szeretnétek? Tematikus esküvőt terveztek? Jó helyen jársz.

Az Amavinál egyedi esküvői meghívók elkészítését is vállaljuk személyre szabottan, hogy az esküvőtök minden eleme össze passzoljon, akár csak Ti!

Ha szeretnél igazán kedvező áron meghívót készíttetni, akkor már kész tervek közül is válogathatsz ide kattintva.
Ha pedig a méltán népszerű Canva appal szerkesztettél meghívót, és szeretnéd szép papírra nyomtatni, semmi akadálya, örömmel segítünk. Sőt, lehetőség van borítékkal, esetleg pausz papírral és viaszpecséttel kiegészíteni. A lenti kapcsolati űrlapon írj nekem kérlek és segítek megvalósítani.

?

De hogyan is zajlik a meghívó tervezés pontosan és mit tartalmaz az esküvői meghívó tervezési csomag?

Ez az a kérdés, amit a legtöbben feltesznek, ezért most lépésről lépésre elmesélem hogyan zajlik majd a közös munka.

Az egyedi esküvői meghívó tervezés egy közös munka, aminek első lépése, hogy elmesélitek milyen dekorációs stílust álmodtatok meg a Nagy Napra.

30 perces ingyenes egyedi esküvői meghívó konzultáció

A konzultáció során megbeszéljük az elképzeléseiteket. Szeretem, ha ilyenkor kapok pár képet arról, hogy mire is gondoltatok.

Az elképzelések tisztázása írásban, árajánlat

Miután megbeszéltük az igényeiteket, én írásban összefoglalom miben egyeztünk meg az esküvői meghívó részleteit illetően. Milyen papírra, milyen méretben, milyen szöveggel, hány oldalas legyen, hajtogatós vagy nem, milyen darabszámra van szükségetek, satöbbi.

Ez után elküldöm számotokra az árajánlatot.

Tervezési fázis

A meghívó tervezési fázisa a legizgalmasabb szakasz. A szerződés aláírásától számítva pár napon belül már érkezem is hozzátok az első verzióval. Ha elsőre szerelem, akkor készül belőle egy próba nyomat. Ha még finomítanátok rajta, az sem gond, az egyedi meghívó tervezés díja magában foglal 3 ingyenes módosítási kört, akár a szövegen, akár valamelyik kreatív elemen szeretnétek változtatni. A tervezési fázisban minden módosítás után látványtervet küldök.

A tervezési fázis akkor ér véget, ha elégedettek vagytok az eredménnyel.

Egyedi boríték

Egyedi bélelt boríték készítést is kérhettek, ilyenkor a boríték belső bélését is a Ti Nagy Napotokhoz igazítom.

FONTOS! Plexire/Akrilra nem dolgozom, kérlek vedd figyelembe, hogy ha ez a vágyad, sajnos nem én leszek az embered. A jó hír viszont, hogy kizárólag FSC minősítésű, felelős erdőgazdaságból származó papírokkal vagy újrahasznosított és merített papírokkal dolgozom a meghívók készítése során, mert ez fontos számomra.

Egyedi viaszpecsét & viaszpecsétnyomó készítés - Amavi

Egyedi Viaszpecsét készlet

19.990 Ft

Egyedi viaszpecsét készlet a Te mintáddal!

Ha egyedi viaszpecsétet szeretnél készíttetni, akkor jó helyen jársz! Készíttess egyedi viaszpecsétnyomót a saját mintáddal, amihez minden szükséges kelléket megkapsz. Válassz hozzá viaszt az általad kívánt színben! 
Egyedi viaszpecsét minta

Egyedi viaszpecsét rendelés

Saját elképzelésed van? Szívesen elkészítjük, nem muszáj a fenti minták közül választanod. Legyen szó céglogó pecsét megvalósításáról vagy más szépség bevéséséről, számíthatsz rám. Elképzeléseid megrendelést követően a betti@amavi.hu címre is elküldheted, igyekszünk mielőbb válaszolni. A tárgyban kérlek tüntesd fel a rendelésszámot. A viaszpecsétek modern és romantikus módját nyújtják annak, hogy eleganciát csempéssz bármilyen csomagolásra, meghívóra, menüre és tulajdonképpen bármire. A viaszpecsét készítés hosszú évszázados hagyományokkal rendelkezik, és ma is egy népszerű módja annak, hogy kiemeljük az eleganciát és ünnepi, különleges hangulatot teremtsünk. Díszíthetsz vele esküvői meghívókat, ültetőkártyát, menükártyát, sőt, az ültetési rendet is rögzítheted velük, de nem csak esküvőre, hanem születésnapi ajándéknak is tökéletes. A készlettel járó pecsétviasz színét Te magad választhatod ki viaszgyöngyeink közül. A pecsétviasz színeket a termékgalériában láthatod, de folyamatosan bővítjük a kínálatot, így ha nem találod amit keresel, írj vagy hívj. A pecsétviasz gyöngyök színei egymással keverhetők is, így akár teljesen egyedi árnyalatot is létrehozhatsz. Jellemzők :
  • Nosztalgikus dizájn, 25 vagy 30 mm átmérőjű fejjel, pecsétviasszal és használati útmutatóval.
  • Egyedi, saját kérésed szerint készített viaszpecsétnyomó. Válassz előre tervezett monogram sablonjaimból vagy készíttess teljesen egyedi mintát! Ha egyedi mintád már meg van (pl. logo), fel is tudod tölteni a megrendelés során.
  • Viaszok 15 színben kaphatók, a pecsétszínt Te magad választhatod ki.
  • A pecsétnyomók kishazánkban, egyedi megrendelésre készülnek.
Select options

 

Próbanyomat készítése

Az elkészült meghívó tervet kinyomtatjuk és elküldöm számotokra papír- és borítékminták kíséretében. Sajnos az utóbbi időben a levélként küldés kudarcot vallott, ezért csomagautomatába szoktam őket küldeni újabban, hogy biztosan célt érjenek.

A meghívó kézhezvétele után egy visszajelzést kérek szépen, hogy tetszik-e minden amit láttok rajta, így képzeltétek-e el, és ha igen, akkor indul a teljes kivitelezés.

Nyomdai előkészítés

Az utolsó simítás a meghívók nyomdai előkészítése, a színek és vágásjelek beállítása, majd nyomtatása.

Amint ezzel végeztünk, már kézbe is vehetjük az egyedi meghívókat, amiket már futárral küldök el számotokra, hogy mihamarabb kioszthassátok a násznép nagy örömére.

Mennyibe kerül a meghívó tervezés?

Egyedi Esküvői Meghívó Tervezés

Megbeszéljük milyennek képzeltétek el az esküvőt, és kialakítjuk az alap arculatot, amit aztán a meghívón és a többi dekorációs elemen is viszont láthattok majd. Nyomdai eljárást és papírt választunk, majd próbanyomatot készítünk, ha szeretnétek.

Csomag ára: 29.990 Ft ( 23.615 Ft + ÁFA )

Az ár tartalmazza:
Konzultációk, tervezési és módosítási feladatok, nyomdai előkészítés, alapanyag beszerzés, a próbanyomatok ingyenes kiszállítása.
A meghívón felül 1 papírkiegészítő tervét is kérhetitek (pl. ültetőkártya, menükártya, ültetési rend, stb.)
A további kiegészítők tervezését az igények és elképzelések tisztázása után egyeztetjük.

Nem tartalmazza: A meghívók végső kinyomtatását, hiszen az ár rendelési darabszám és felhasznált alapanyagok/eljárások függvényében változhat.

Egyszerű egylapos A/6-os meghívó nyomtatás 300 grammos műnyomó papírra pl. 650-Ft-tól de igényektől függően határ a csillagos ég. Egyet elárulok: mindig törekszem rá, hogy az ésszerűség határain belül maradjunk.

Az árajánlatkérés kötelezettségmentes, ezért keress bátran és dönts utána! Az elképzelések tisztázása után a nyomtatott termékekre is pontos ajánlatot adok.

Körbevezethetlek az esküvői papírok világában?

Kész, személyre szabható esküvő arculatok

Modern Esküvői meghívók

Válogass kész designok közül személyre szabható kiegészítőkkel és ajándék választható standard borítékkal!

Gyakori kérdés, hogy színeket/betűtípusokat variálhattok-e az itt látható designokon, a válasz IGEN, nyugodtan írd megjegyzésbe kéréseiteket és elképzeléseiteket, vagy egyeztessünk a betti@amavi.hu email címen.

Szerkesztési illetve Nyomdai előkészítési díjat a lenti designok rendelésekor nem számítunk fel.

Nektek milyen stílusú esküvői meghívót készíthetek?

Örömmel segítek megvalósítani elképzeléseiteket! Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi adatok kitöltésével!

Köszi!

Van kedved velem tartani?

Instagram

Kosár