Egyedi viaszpecsét készítés
MEGPECSÉTELVE

Egyedi viaszpecsét készítés

Készíttess egyedi viaszpecsétnyomót szerelmetek megpecsételésére, emlékbe, ajándéknak vagy csomagjaid díszítésére! Pecsétjeink hagyományos mélymarással készülnek, melyek így könnyű használatot tesznek lehetővé és varázslatos romantikus hangulatot varázsolnak.

Gyors kivitelezés

Minta elfogadástól számított 5-6 munkanap alatt meg is érkezik

ESKÜVŐI MEGHÍVÓHOZ

Örök kiegészítő esküvői meghívókhoz

HAGYOMÁNYŐRZŐ

A viaszpecsét romantikája egyedi hangulatot kölcsönöz

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Megtanítunk hogyan használd

Tűzben született viaszpecsétek

Az Amavi Viaszpecsétnyomók -vagy szakmailag szólva typariumok- története a 19. századig nyúlik vissza, ebben az időben ugyanis semmilyen irat nem volt érvényes viaszpecsét nélkül. Mára már számos egyéb irathitelesítési megoldás létezik, mi azonban nem tudunk elmenni a viaszpecsétek romantikája és a finom utolsó simítások fontossága mellett.

Legyen szó monogram, logo, ábra lenyomatról, számíthatsz ránk, nagy örömmel készítjük el számotokra egyéni viaszpecsét elképzeléseiteket, melyet komplett készletként minden szükséges eszközzel együtt, használati utasítással és viaszgyöngyökkel juttatunk el hozzád.

Referenciák

Nézd meg, másoknak miket készítettünk már

HOGYAN KÉSZÜL A VIASZPECSÉT?

A misztikus és gyönyörű részletekhez vezető út

  • Gondold át, milyen mintát szeretnél a pecsétnyomóra! Ehhez találsz segítséget, de lehetőség van teljesen egyedi minta elkészítésére is. Lehet logo, monogram, rövid szöveg, ábra, a lényeg, hogy Neked tetsszen!
  • Ha ez meg van, add le a rendelésed. A webshopban kétféle termék megrendelésére van lehetőség: Csak a pecsétnyomó, vagy viaszpecsétnyomó készlet. Bármi is legyen az elképzelésed, a termék kosárba helyezésénél kiválasztható a fejméret, a minta, sőt, egyedi mintát is feltölthetsz, ha már meg van tervezve, vagy ha logo-ból szeretnél viaszpecsétet készíteni. További egyeztetés céljából (elkészülési & szállítási határidő, a mintával kapcsolatos jóváhagyás vagy észrevétel) mindenképp fel fogom venni veled a kapcsolatot.
  • Ha megbeszéltük a részleteket elkészítem a látványtervet, majd a viaszpecsétnyomó fejet, bükkfa szárra csavarozom és az egyéb kiegészítőkkel együtt eljuttatom neked.
Egyedi viaszpecsét minta
Videó lejátszása
Egyedi megoldások

Viaszpecsét készlet

Minden egy helyen

Inspiráció és instant üzenet küldési lehetőség

INSTAGRAM

Kövess, hogy segíthessek!

Kosár
Sidebar