Egyedi Vászonkép készítés

Egyedi vászonkép készítés

Az Amavi-nál igyekszünk személyes élményt nyújtani minden megrendelőnknek, ezért már egyedi vászonkép készítésben is számíthattok ránk. Töltsd fel saját fotódat vagy grafikádat, válassz méretet, vagy engedd szabadjára a kreativitásod és segítünk a megvalósításban.

Tölts fel saját képet

Néhány ok, amiért érdemes egyedi vászonképet készíttetni:

Személyesség és egyediség:

Az egyedi vászonképek személyesek és egyediek. Lehetőséget adnak arra, hogy saját ötleteidet, emlékeidet, érzéseidet és stílusodat kifejezd. Ez a műalkotás valóban csak a tied lesz, és ezáltal egyedi értéke van. Töltsd fel saját fotód vagy grafikád, és egyedi ajándéktárgyat készíthetsz szeretteidnek.

Dekoráció és hangulat:

Egyedi vászonképek segítenek otthonod vagy irodád dekorációjának személyessé tételében. Képeid hangulatot teremthetnek, és tükrözhetik az érdeklődési körödet vagy az otthonod stílusát.

Ajándék:

Egyedi vászonképek készítése és ajándékozása különleges gesztus lehet. Lehetőséget ad arra, hogy szeretteidnek személyes és értékes ajándékot készíts. Például, adhatsz egyedi vászonképet karácsonyra, évfordulóra, születésnapra, vagy csak úgy.

Emlékek megörökítése:

Egyedi vászonképek készítése a saját vagy családi emlékeidet is megidézheti. Például egy családi fotó vászonra nyomtatása emlékeztethet téged a boldog pillanatokra.

Megjelenítés és inspiráció:

Az egyedi vászonképek inspiráló díszei lehetnek az otthonodnak. Képek, amelyeket saját elképzeléseid alapján készítesz, olyan üzeneteket közvetíthetnek, amelyeket fontosnak tartasz. Tervezz egyedi designt Canva segítségével, mi pedig vászonra nyomtatjuk Neked.

Összességében az egyedi vászonképek lehetőséget adnak a kreativitás és az önkifejezés megnyilvánítására, és segít otthonodat vagy irodádat személyesebbé és egyedibbé tenni, ugyanakkor kiváló ajándék ötlet az ünnepek közeledtével.

stephanie-harvey-OTUahHcqs0Y-unsplash

Saját Fotós Egyedi Vászonkép

9.860 Ft22.300 Ft
Egyedi vászonkép készítése egy kreatív és személyes módja annak, hogy otthonod dekorációját személyessé és egyedivé tedd. Három különböző méretben készítünk egyedi vászonképeket fekvő és álló formátumban egyaránt: 30x40 cm, 40x60 cm, 60x90 cm. A vászonképeket valódi fából készült rámára feszítve küldjük el. A rendelés elküldése után a feltöltött képből látványtervet készítünk, jóváhagyás után pedig megkezdődik a kivitelezés. 🙂 Egyedi, a fentiektől eltérő mérettel kapcsolatban kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén. A termék egyedi jellegéből adódóan utánvétes fizetéssel a rendelés sajnos érvénytelen, ha picit bizalmatlan vagy, kérlek a banki átutalás fizetési módot válaszd, így lehetőséged van arra, hogy csak a látványterv elküldése és elfogadása után indítsd el az átutalást.
Opciók választása

Dekoráld otthonod saját kedved szerint!

Töltsd fel kedvenc fotódat, és pár napon belül elkészül az általad tervezett egyedi vászonkép.

Gyors tervezés

Csak töltsd fel a képet, mi méretre igazítjuk és előkészítjük a nyomtatásra

Gyönyörű ajándék

Saját alkotásod, fényképeket, grafikát, tipográfiát, bármit feltölthetsz, ha ajándékba szánod, a meglepetés garantált.

Tökéletes nyomatminőség garanciával

Garanciát vállalunk arra, hogy az elkészült nyomat minden minőségi elvárásnak megfelel.

Gyors szállítás

A nyomat előnézetének jóváhagyásáról számított pár nap és küldjük is az elkészült vászonképedet!

Kosár
Sidebar