[vc_row][vc_column][vc_column_text]Szeretnél saját készítésű dekorációkat, kiegészítőket otthonodba, esküvődre vagy az üzletedbe? Szeretnéd megtanulni hogyan készül egy-egy AMAVI szépség? Régóta érdekel a vízfestés, a kalligráfia, a grafika, de még nem mertél egyedül nekilátni? Segítek.

Kiscsoportos workshopjaimon elsajátíthatod azokat a technikákat, amiket én is nap mint nap használok.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”TÉMÁK ÉS IDŐPONTOK”][vc_empty_space][vc_cta h2=”Esküvői logo készítés” h4=”2017. 10. 12. Csütörtök 18 órától”]Elkészítjük együtt esküvői logotokat!
A foglalkozás kb. 2,5 órát vesz igénybe, és 2017. 10. 12. csütörtökön 18 órától várlak titeket szeretettel!
Férőhely ezen a folgalkozáson: 3 fő

Érkezés után megbeszéljük az elképzeléseket, majd vízfestéket, tust, grafitot, körzőt, vonalzót és sokmindent a kezünk ügyébe veszünk, ezek használatával jól megismertetlek titeket, és elkezdődhet az alkotás! Menet közben elmesélem és bemutatom a legjobb trükköket, hogy sikeresen záruljon a logokészítési akció.
Az elkészült rajzokat ezután digitalizáljuk, kiválasztjuk hozzájuk a megfelelő betűkombinációkat, és kinyomtatva is hazaviheted magaddal az elkészült műalkotást. A digitalizált verziókat e-mailben küldjük ki vektoros és jpg formátumban is a foglalkozást követő 3 napon belül.

A foglalkozáson való részvétel: 16.000 Ft, mely tartalmazza a szükséges eszközök rendelkezésre bocsátását (szóval semmit nem kell magaddal hoznod), sütikéket és egy kis badacsonyi frissítőt is, hogy jobban menjen az alkotás. :))

Jelentkezés: betti@amavi.hu
Jelentkezési határidő: 2017. 10. 08.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]